Меню
Інтернет-магазин «ONWATER»
м. Київ, просп. Глушкова, 13Б
Час роботи магазину:
  • ПН-ПТ 08:00-17:00
  • СБ-ВС вихідний
  • ✶ Замовлення 24/7 ✶
+38 (097) 334-44-24

Відгуки | інтернет-магазин Onwater

Відгуки10
5/ 5
середній рейтинг магазину
  • Якість обслуговування
    (5)
  • Ціни
    (4.9)
  • Доставлення
    (5)
user-icon
Федор Полунин
26/03/2024 20:06:40
Рейтинг: 5 з 5
Якість обслуговування - 5
Ціни - 5
Доставлення - 5
Я був приємно здивований обслуговуванням та асортиментом товарів у вашому магазині насосів для води та супутніх товарів. Персонал допоміг мені вибрати підходящий насос для моїх потреб. Я знайшов усі необхідні аксесуари та комплектуючі, які мені були потрібні, та ціни були дуже розумними. Крім того, порадувала чудова гарантія на продукцію, що дає мені впевненість у якості та надійності покупки. Я обов'язково рекомендую ваш магазин усім своїм друзям та знайомим, і сам із задоволенням повернуся за покупками в майбутньому.
Відповідь адміністратора:

Дякуємо за відгук)

user-icon
Родіон Макарський
12/03/2024 17:51:24
Рейтинг: 5 з 5
Якість обслуговування - 5
Ціни - 5
Доставлення - 5
Займаюся монтажем водопроводу, опалення та всього що з цим пов'язано. Хороший магазин з великим асортиментом та приємними цінами. Працюю з ними не перший рік, завжди лише якісне обладнання та комплектуючі.
user-icon
Андрій Миколайович
07/03/2024 20:05:08
Рейтинг: 5 з 5
Якість обслуговування - 5
Ціни - 5
Доставлення - 5
Звернувся до цього інтернет-магазину за порадою брата. Потрібно було придбати насос для води, консультант порадив придбати фірми OLIJU. Купив за дуже вигідною ціною, ще й акція на нього була, тож заощадив двічі.
Відповідь адміністратора:

Пане Андрію, дякуємо за покупку в нашому магазині. 

user-icon
Олена
27/02/2024 16:00:16
Рейтинг: 5 з 5
Якість обслуговування - 5
Ціни - 5
Доставлення - 5
Рекомендую магазин. Надали вичерпну інфо по облаштуванню свердловини. Купили насоси Водолій та автоматику COELBO.
Відповідь адміністратора:

Дякуюємо Олена. Були раді вирішити питання по водозабезпеченню.

user-icon
Вячеслав
05/05/2020 20:21:33
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 5
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Нашел магазин, который предложил самую низкую цену на гидроаккумулятор и остался очень доволен. Заказ, оплата и доставка заняла минимум времени. Большое спасибо за оперативность, а она была нужна. Оплачивал товар по предоплате, все безопасно. Спасибо за порядочность так же.
user-icon
Сергей Владимирович
04/02/2020 17:17:10
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 5
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Магазином доволен. Цена хорошая. Товар соответствует описанию. Доставка вовремя. Хорошая консультация. Из минусов, нет оплаты наличными. Буду сотрудничать. Магазин рекомендую всем!
user-icon
Олександр
19/11/2019 14:19:12
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 5
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Щиро дякую Віталію за клієнтоорієнтованість та відмінний сервіс! Радує вибір обладнання, як і індивідуальність у ціновій політиці. Рекомендую даного продавця!
user-icon
Анатолий
15/03/2019 16:07:54
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 4
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Доволен адекватной консультацией и подбором. Товар в наличии и оперативно доставили.
user-icon
Игорь Лантушенко
04/02/2019 10:36:39
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 5
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Полностью доволен магазином, ребята оперативно среагировали, быстро доставили, рекомендую!
user-icon
Максим
02/02/2019 14:38:41
Рейтинг: 5 з 5
Ціни - 5
Якість обслуговування - 5
Доставлення - 5
Покупкой в магазине доволен. Заказывал реле давление t-kit switchmatic. Приемлемая цена за уникальную на рынке вещь. Качество отличное. Доставка своевременная, как договаривался.